Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری، مهلت حذف یا اضافه شدن افراد به قرارداد بیمه تکمیلی درمان را تا ۱۵ آبان ماه اعلام کرد و گفت: عزیزانی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار داشتند به طور خودکار در قرارداد جدید نیز تحت پوشش خواهند بود اما اگر دیگر تمایلی به استفاده از این خدمت ندارند تا تاریخ تعیین شده و از روش مذکور برای حذف خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا زاده غلام تاکید کرد: بازنشستگان کشوری و وظیفه بگیران تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری تا ۱۵ آبان ماه امسال مهلت دارند نسبت به حذف یا اضافه شدن خود و افراد تحت تکفلشان در قرارداد بیمه تکمیلی درمان اقدام کنند.

زاده غلام تصریح کرد: بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری براساس ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری برعهده دستگاه های محل اشتغال است و بنابراین استفاده از این خدمت در صندوق بازنشستگی کاملا اختیاری بوده و تنها در قالب مسوولیت اجتماعی صندوق و به عنوان یک بسته حمایتی برای بازنشستگان علاقه مند توسط صندوق بازنشستگی کشوری ارائه می شود.

وی ادامه داد: حدود ۲ میلیون نفر بازنشسته، اعضای تحت تکفل آن ها و وظیفه بگیر به صورت کاملا اختیاری تحت پوشش این خدمات قرار دارند.

زاده غلام در ادامه اظهار داشت: بازنشستگان و وظیفه بگیران می توانند به سایت صندوق بازنشستگی به نشانی www.cspf.ir مراجعه کرده و نسبت به مشاهده وضعیت بیمه خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند و در صورت نیاز به هرگونه تغییر تا ۱۵ آبان ماه به شعب بیمه آتیه سازان مراجعه نمایند.

این مقام مسئول اعلام کرد: بازنشستگانی که تحت پوشش این خدمت قرار ندارند، اما تمایل دارند خود و خانواده تحت تکفلشان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرند، می توانند با مراجعه به شعبه های شرکت بیمه گر یعنی آتیه سازان حافظ در این خصوص اقدام کنند.

وی تاکید کرد: پس از مهلت ۱۵ آبان، امکان حذف خدمت بیمه تکمیلی یا اضافه شدن به قرارداد وجود نخواهد داشت.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: بازنشستگان جدید در صورت پوشش بیمه ای فرد اصلی که در زمان برقراری حقوق بازنشستگی تعیین می شود، سه ماه از زمان صدور حکم برقراری اولیه حقوق بازنشستگی، می توانند نسبت به افراد تحت تکفل خود را برای استفاده از این خدمت، اقدام کنند./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳